Hvem er netværksgruppen?

Unified Communication Usergroup er et uafhængig netværksgruppe, der tegnes af en bestyrelse, som er valgt af medlemmerne. Netværksgruppen har forskellige medlemsvirksomheder, både private og offentlige.

Gruppen er stiftet tilbage i 1990´erne som Nortel Brugergruppe DK, og har siden udviklet sig til en mere tværgående brugergruppe med fokus på såvel UC som Mobilitet, Sikkerhed, IoT og meget andet. Vi favner bredt og følger hele tiden udviklingen i markedet og tilpasser ligeledes gruppen i forhold til medlemmernes ønsker og behov.

Hvad er vores formål?
Unified Communication Usergroup formål er, at fremme udvekslingen af medlemmernes erfaringer i forbindelse med kommunikationsløsninger og øvrige produkter, der understøtter disse.

Dette gør vi via det netværk, der opbygges, når vi ved vores sociale events mødes med respektive producenter, leverandører og foredragsholdere. Netværksdelen prioriteres højt i vores brugergruppe, da det er vores erfaring at vores medlemmer tilegner sig stor viden om andre virksomheders løsninger og projekter når vi mødes. Viden der er essentiel i netop din videre færd med at udbygge og vedligeholde den rette kommunikationsløsning for din virksomhed.

Vi tilstræber at afholde 1-2 årlige temadage, samt vores generalforsamling, som samtidig er en 2-dages konference med spændende workshops og et stort område med udstillinger fra forskellige leverandører. Vi tilstræber endvidere at have et spændende keynote indlæg om et relevant emne på vores brugerdage.

Hvem kan være medlem?

Netværksgruppen er åben for alle, dog skal din virksomhed være slutbruger af en UC-løsning eller lignende kommunikationsløsning.

Vil du være medlem klik her.

Vi samarbejder med andre brugergrupper i Danmark, og opfordrer altid til fælles arrangementer for at højne deltagerantal af såvel brugere som relevante leverandører, distributører og producenter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores sekretariat via mail benita@ucu.dk eller på mobilnr. 40 50 69 89.Bliv medlem af vores facebook gruppe

KLIK HER

Bliv medlem af vores LinkedIn gruppe

KLIK HER